Voetreflex therapeut – Thea van Beers

In 2010 maakte ik zelf een afspraak voor een voetreflex behandeling. Mijn klacht daarna verdween, maar wat me nog het meest verraste was de andere brede kijk op gezondheid. En de aandacht van de therapeut tijdens de behandelingen.

Van huis uit ben ik z-verpleegkundige en begeleider. Door de jaren heen komt er steeds meer druk te staan op mensen, die werken in de gezondheidszorg en op de tijd en aandacht die de cliënten nodig hebben en krijgen.

Door mijn eigen ervaring ben ik de driejarige HBO opleiding voetreflextherapieplus gaan volgen. Deze opleiding combineert de westerse en Chinese voetreflexologie. Mijn interesse voor de Chinese geneeskunde was gewekt waardoor ik hierna de acupunctuur opleiding heb gevolgd. Om mijn medische kennis aan te scherpen heb ik ook de HBO opleiding medische basiskennis erbij gevolgd.

Ik ben met een groep therapeuten naar China geweest waar we colleges gevolgd hebben op de universiteit van Beijing. We kregen les van professoren en artsen en liepen stage in verschillende ziekenhuizen. Hierna ben ik met mijn praktijk begonnen.

Ik ben een vakvrouw in hart en nieren, mijn werkwijze is holistisch, ik kijk altijd naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. Mijn werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor, daarnaast kun je van mij een enorme toewijding verwachten.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over vergoedingen of mijn behandelingen.