Over Karen

Ik ben een vakvrouw in hart en nieren, mijn werkwijze is holistisch, ik kijk altijd naar de mens achter zijn verhaal, klacht, drijfveren. Mijn werkwijze is praktisch, doelgericht en doorspekt met humor, daarnaast kun je van mij een enorme toewijding verwachten.

Ik benader je als een fysieke, psychische emotionele spirituele eenheid. Alles is met elkaar verbonden. Als dat zo is kan het zo zijn dat een klacht niet op zichzelf staat en dat de oorzaak ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Ik beheers verschillende disciplines om mogelijke oorzaken te vinden en het herstel te bevorderen. Ik heb een achtergrond in Systemisch werk, familie opstellingen, voetreflex, oplossing gericht werken en Kinesiologie.

Al 20 jaar heb ik mijn eigen praktijk, maar daarnaast geef ik al 12 jaar verschillende groepstrainingen, waarbij mijn insteek ten alle tijden is, dat wat onbewust verborgen ligt, liefdevol naar de oppervlakte te brengen.

Mijn visie: Spiritueel ontwikkelen betekent; het systematisch afwikkelen van onze “beschermlagen” om tot de kern te komen en optimaal te gaan functioneren, zal je in alles wat ze doet tegenkomen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over vergoedingen of mijn behandelingen.